У нас вы можете посмотреть бесплатно GYROS DE PUI | RETETA GRECEASCA | PITA GRECEASCA или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Gyros de pui- reteta pentru 4 portii: Pentru pita: • 250 ml apa calduta • lingura zahar • 7g drojdie uscata • 400g faina • 50 ml ulei de masline • 5g sare Se amesteca apa cu drojdia, zaharul si 100g faina si se lasa 10 minute. Se adauga sarea si uleiul de masline si se incorporeaza treptat restul de 300g faina, dupa care se framanta 5-10 minute. Se acopera si se lasa la crescut 2 ore. Dupa cele 2 ore, se imparte coca in 4, se intinde si se fac lipiile in tigaia unsa cu ulei de masline, la foc mic, pana se rumenesc pe fiecare parte.Se acopera cu o carpa umeda pentru a nu se usca. Pentru tzatziki: • 300g iaurt grecesc • 3 castraveti • 3 catei de usturoi • lamiae • 15 ml ulei de masline • Sare • 5-6 frunze de menta proaspata Se curate castravetii de miez, se dau pe razatoare si se scurg foarte bine. Se amesteca dupa cu usturoiul pisat, zeama de la o lamaie, sare si ulei. Se adauga peste iaurt , alaturi de uleiul de masline si menta tocata.Se lasa la frigider minim 30 de minute. Pentru carne si cartofi: • 6 pulpe de pui dezosate • 600g cartofi • 4 catei de usturoi pisati Amestec pentru carne:30 ml ulei de masline, usturoiul pisat, fulgi de chili, piper, patrunjel, sare, praf de usturoi, oregano, busuioc Pentru cartofi:20 ml ulei de masline, sare, mix condiment grecesti(oregano, patrunjel, piper,cimbru) Se adauga amestecurile de condiment peste carne si cartofi si se pun in tavi pe hartie de copt iar carnea se acopera cu folie de aluminiu.Se baga la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 45 de minute, iar la fiecare 15 minute de schimba tavile intre ele. Dupa 45 de minute, se scoate folia de aluminiu si se lasa pe aer circulant cuptorul pana se rumeneste carnea. Pentru asamblare: • Rosii • Ceapa rosie • Patrunjel proaspat Music: Ehrling - S.A.X FREE DOWNLOAD: http://bit.ly/2MlR30O - Spotify: https://open.spotify.com/artist/5wo7d... Instagram: / ehrlingofficial Facebook: / ehrlingmusic