• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! скачать в хорошем качестве

Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! 8 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe!
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe! в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Pork Belly Burnt Ends - The ORIGINAL Recipe!

Smoked Pork Belly Burnt Ends with a sticky, sweet sauce cooked on an UDS Smoker. #porkbelly #burntends #howtobbqright Pork Belly Burnt Ends WHAT MALCOM USED IN THIS RECIPE: Killer Hogs The BBQ Rub - https://bit.ly/TheBBQRub Killer Hogs The BBQ Sauce - https://bit.ly/TheBBQSauce BBQ Cooking Rack - https://bit.ly/BBQRack BBQ Gloves - https://bit.ly/H2Q_BBQGloves Pork Belly is a delicacy in the bbq world, and what could be better than sweet, sticky little cubes of delicious fatty goodness. (Webster doesn’t have the adjectives to describe these things!) For this recipe I’m starting with an 8lb pork belly cut into 1 ½” squares. The reason for cubing it from the start is to develop a slight bark on all sides of the pork belly. It gives me more surface area to apply dry rub and bark is flavor town. Season each cube with The BBQ Rub and arrange them on a cooling rack for easy transportation. The biggest challenge of this cook is to render the pork belly slowly, so the fat melts and leaves behind a tender bite of meat packed with flavor and moisture. You’ll need an indirect smoker to accomplish this, so today I’m firing up my Gateway drum. Once it comes up to 250 degrees all we need is a little smoke (Cherry does the trick) and it’s time to get those burnt ends on the pit. Sit the cooling rack right on the grill grate and let the smoker go to work. It’ll take about 2 hours to develop the right color on the outside, then it’s time to tenderize. Carefully remove the cooling rack from the pit (use some gloves) and place each burnt end into an aluminum pan. Cover the burnt ends with ½ cup of brown sugar and a good drizzle of honey. And if you thought I wasn’t going to add even more fat(flavor) to this recipe you would be highly mistaken. Slice up 1 ½ sticks of butter and scatter around the pan. Cover the pan with foil and return it to the smoker. These Burnt Ends are getting real happy now! The fat is melting and the sugars are caramelizing all over the outsides. They’ll need about 1 ½ - 2 hours in the pan to get perfectly tender so just let the cooker work its magic. At this point you’ll want to test a couple. Don a pair of gloves and squish one in between your fingers. It should have some texture but overall feel extremely soft. I didn’t bother to test the internal temp but if I had to guess it should be somewhere in the 205⁰ ball park. Remember we want them to almost melt in your mouth! Remove the pan from the cooker and drain the liquid. We’re not done just yet; the last step in the process is to add my Pork Belly Glaze. Pork Belly Glaze: 1 cup Killer Hogs The BBQ Sauce ¼ cup Apple Juice ¼ cup Apple Jelly 1 Tablespoon Frank’s Hot Sauce Combine all ingredients in a small pan and simmer over medium heat until smooth. Drizzle the Pork Belly Burnt Ends with the glaze and gently toss to coat all sides. Set them back in the cooker for about 5-10 minutes just long enough to caramelize and you’re ready for the most amazing bite of BBQ you’ve ever experienced! Connect With Malcom Reed: http://howtobbqright.com/ Facebook -   / howtobbqright   Twitter -   / howtobbqright   Instagram -   / howtobbqright   TikTok -   / howtobbqright   Malcom's Podcast - http://howtobbqright.com/howtobbqrigh... For Malcom's BBQ Supplies visit - https://h2qshop.com/

Comments
  • Свиная грудинка с обгоревшими концами, КОПЧЁНАЯ на Pit Boss Austin XL 4 года назад
    Свиная грудинка с обгоревшими концами, КОПЧЁНАЯ на Pit Boss Austin XL
    Опубликовано: 4 года назад
  • Melt-In-Your-Mouth Smoked Pork Belly | The Most Succulent Bite in BBQ 8 месяцев назад
    Melt-In-Your-Mouth Smoked Pork Belly | The Most Succulent Bite in BBQ
    Опубликовано: 8 месяцев назад
  • Свиная грудинка с обгоревшими концами 5 лет назад
    Свиная грудинка с обгоревшими концами
    Опубликовано: 5 лет назад
  • Level Up Your Game Day with Pork Belly Burnt Ends | Poor Man's Burnt Ends 2 года назад
    Level Up Your Game Day with Pork Belly Burnt Ends | Poor Man's Burnt Ends
    Опубликовано: 2 года назад
  • Копченая свиная грудинка (в стиле грудинки) имеет восхитительный вкус 1 год назад
    Копченая свиная грудинка (в стиле грудинки) имеет восхитительный вкус
    Опубликовано: 1 год назад
  • Копчёная свиная грудинка с обгоревшими концами на гриле PIT BOSS!! | Свиная грудинка с обгоревшим... 1 год назад
    Копчёная свиная грудинка с обгоревшими концами на гриле PIT BOSS!! | Свиная грудинка с обгоревшим...
    Опубликовано: 1 год назад
  • Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО! 8 дней назад
    Теперь я понимаю, почему этот стейк-хаус называют ЧУДО!
    Опубликовано: 8 дней назад
  • What's the Best Way to BBQ Pork Belly? 2 года назад
    What's the Best Way to BBQ Pork Belly?
    Опубликовано: 2 года назад
  • Супер ХРУСТЯЩАЯ копченая свиная грудинка 1 год назад
    Супер ХРУСТЯЩАЯ копченая свиная грудинка
    Опубликовано: 1 год назад
  • Old School BBQ Chicken 1 год назад
    Old School BBQ Chicken
    Опубликовано: 1 год назад
  • How to Make the Best Pork Belly Burnt Ends with Matt Pittman | Traeger Kitchen Live Трансляция закончилась 5 лет назад
    How to Make the Best Pork Belly Burnt Ends with Matt Pittman | Traeger Kitchen Live
    Опубликовано: Трансляция закончилась 5 лет назад
  • 🍖ХРУСТЯЩИЕ КУРИНЫЕ НАЧИНКИ ИЗ СВИНОЙ ГРУДИЦЫ 🔥 МАКСИМАЛЬНАЯ ХРУСТЯЩОСТЬ! 💥 РАСКРЫВАЕМ ЛУЧШИЕ ТЕХН... 2 года назад
    🍖ХРУСТЯЩИЕ КУРИНЫЕ НАЧИНКИ ИЗ СВИНОЙ ГРУДИЦЫ 🔥 МАКСИМАЛЬНАЯ ХРУСТЯЩОСТЬ! 💥 РАСКРЫВАЕМ ЛУЧШИЕ ТЕХН...
    Опубликовано: 2 года назад
  • Peach Habanero Pork Belly Burnt Ends 3 года назад
    Peach Habanero Pork Belly Burnt Ends
    Опубликовано: 3 года назад
  • Хрустящая свиная грудинка в пеллетной коптильне 2 года назад
    Хрустящая свиная грудинка в пеллетной коптильне
    Опубликовано: 2 года назад
  • How to Smoke Pork Belly | Mad Scientist BBQ 3 года назад
    How to Smoke Pork Belly | Mad Scientist BBQ
    Опубликовано: 3 года назад
  • 1 ГОД ПРИГОТОВЛЕНИЯ ХАМОНА ЗА 16 МИНУТ! 2 месяца назад
    1 ГОД ПРИГОТОВЛЕНИЯ ХАМОНА ЗА 16 МИНУТ!
    Опубликовано: 2 месяца назад
  • Brisket Burnt Ends | Smoked Beef Brisket and Burnt Ends on Ole Hickory 8 лет назад
    Brisket Burnt Ends | Smoked Beef Brisket and Burnt Ends on Ole Hickory
    Опубликовано: 8 лет назад
  • Pork Belly Burnt Ends 1 год назад
    Pork Belly Burnt Ends
    Опубликовано: 1 год назад
  • Smoked Party Wings Recipe 9 лет назад
    Smoked Party Wings Recipe
    Опубликовано: 9 лет назад
  • САЛО ВЫСШЕГО КАЧЕСТВА.Сало по -УКРАИНСКИ! Самый ВКУСНЫЙ рецепт. 10 месяцев назад
    САЛО ВЫСШЕГО КАЧЕСТВА.Сало по -УКРАИНСКИ! Самый ВКУСНЫЙ рецепт.
    Опубликовано: 10 месяцев назад

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5