У нас вы можете посмотреть бесплатно Mark Hix's rhubarb fizz cocktail recipe или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This recipe by Mark Hix is for a rhubarb fizz cocktail. Rhubarb is used in the form of a syrup or infused in alcohol to give a natural sweet and savory flavor to the drink. The recipe calls for grenadine syrup, cherry liqueur or kirsch, ripe rhubarb, and a bottle of English sparkling wine. The grenadine and liqueur are brought to a boil and then the rhubarb is added and simmered briefly before being covered and left to cool completely. To serve, a few pieces of rhubarb and syrup are spooned into each glass, then topped up with sparkling wine and garnished with more pieces of rhubarb on cocktail sticks. 🔗 https://www.telegraph.co.uk/recipes/0... #food #recipe #cooking