У нас вы можете посмотреть бесплатно Thinai Biriyani | Mallika Badrinath Recipes | Millet Recipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make Thinai Biriyani Recipe Sambar at home in a healthier Way. For more tasty recipes, Subscribe http://goo.gl/9LRFtM. Thinai Biriyani INGREDIENTS Thinai Rice - 1 Cup Green Peas - as required Onion - 1 Sliced Beans - 5 to 6 Sliced Carrot - 1 Sliced Potato - 1 Sliced Garlic Flakes - 5 Tomato - 1 to 2 Sliced Ginger-Garlic Paste - 1 Tsp Green Chilli - 1 Coriander Powder - 1 1/2 Tsp Jeera Powder - 3/4 Tsp Chilli Powder - 1 Tsp Garam masala - 1/2 Tsp Curd - 1 1/2 Tsp Salt - As per taste Cinnamon - 2 Cardamoms - 1 Cloves - 3 Bay Leaf - 1 Maratti Moggu - few Annasi Poo - 1 Oil - As required METHOD 1. Heat oil in a pressure pan. Add garam masala spices, garlic, onion and saute. 2. Add beans, carrot, potato, green peas and tomato in the fry pan. 3. Wash thinai rice. 4. To the curd add dhaniya, garam masala, turmeric poder and chilli powder. 5. Add the above mixture to the fry pan. 6. Add 2 cups boiled water, salt and allow to boil. 7. Add washed thinai rice and close with lid. 8. It takes 10 min to be cooked and serve hot!