У нас вы можете посмотреть бесплатно BBQ Whole Chicken - 0-400 Method on the Pellet Grill или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🔥 This might be the easiest way to get perfect BBQ chicken on your pellet grill I’m using the 0-400 method to cook a whole spatchcocked chicken, and the results were incredible — tender, juicy meat with serious BBQ flavor. Here’s the full recipe: Recipe:• Spatchcock a whole chicken and pat it very dry• Place on a wire rack in the fridge for 1 hour to dry the skin• Spray with oil and season with your favorite BBQ rub (I used @HastyBakeGrills Citrus & Smoke + Rub N Spice)• Insert your @typhurculinary probe and place the chicken into a cold pellet grill (I’m using a @recteq )• Shut the lid, turn the grill to 400°F — no preheating needed• When internal temp hits 120°F, glaze with Southern Sweet BBQ Sauce from Towdah (link in bio)• Pull at 160°F internal and rest 5–10 minutes (carryover will take it to 165°F)• Slice it up and enjoy — this is BBQ chicken done right 💬 Comment “Chicken” if you're gonna give this method a try and share this with someone who needs a new grilling hack! #bbqchicken #pelletgrillrecipe #chickendinner #smokedchicken