У нас вы можете посмотреть бесплатно Wild Edible Cleavers (Galium aparine) или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Cleavers (Galium aparine), also called goose grass, is another early spring wild edible green. The young shoots just need boiled in water for 10-15 minutes. I just added butter, salt & pepper & had it as a side dish with my venison meatballs. I’ll sometimes chill it after boiling then add olive oil & salt or you can just add it to salads. I’ve also used it on tacos & in stews. Nothing special about the taste of cleavers but I still enjoy them. The greens are best before flowered. The fruits of cleavers during the summer can be dried, roasted until brown, & ground down to make coffee.