У нас вы можете посмотреть бесплатно 【簡易家常素】豆包炒西蘭花 Stir-fried Broccoli with Beancurd parcel или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
【簡易家常素】豆包炒西蘭花 食材: 豆包 西蘭花 紅蘿蔔 冬菇 文冬薑 調味料: 油 鹽 素蠔油 太白粉 烹調步驟: *鍋中盛水煮沸加鹽 *將西蘭花與紅蘿蔔(已切片)放進鍋中沸水氽一陣撈起 *鍋中放油炒薑片與冬菇 *將豆包放進鍋中炒 *加少許美極濃縮齋湯 *放少許素蠔油 *加太白粉勾芡 *將西蘭花與紅蘿蔔放進鍋中一起炒 Stir-fried Broccoli with Beancurd parcel Ingredients: Beancurd parcel Broccoli Carrot Mushroom Bentong Ginger Seasoning: Oil Salt Vegetatian Oyster Sauce Cornstarch Cooking steps: *Put water in a pot, boil and add salt *Put the broccoli and carrots (sliced) into a pot and boil water for a while to scoop up *Fried ginger slices and mushrooms in the pot *Put the beancurd parcel into the pot and fry *Add a little Maggi concentrated vegetarian soup *Put a little vegetarian oyster sauce *Add cornstarch *Put the broccoli and carrots into the pot and stir fry together 如果您喜歡這段影片,請按讚、分享與訂閱 Plsase like, share and subscribe