У нас вы можете посмотреть бесплатно Shakshuka - The Best Way to Use Your Ripe Tomatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Turn a few eggs into the perfect meal with this simple shakshuka recipe! Full recipe here 👉 https://www.themediterraneandish.com/... 👉 SUBSCRIBE TO THIS CHANNEL: http://bit.ly/TMDYouTube-Subscribe 👉 MEDITERRANEAN SPICES: http://bit.ly/TMD-Spices 👉 GREEK OLIVE OIL: http://bit.ly/Early-Harvest-EVOO INGREDIENTS: 🔹 Extra virgin olive oil (I used Private Reserve EVOO) 🔹 1 large yellow onion, chopped 🔹 2 green peppers, chopped 🔹 2 garlic cloves, peeled, chopped 🔹 1 tsp ground coriander 🔹 1 tsp sweet paprika 🔹 1/2 tsp ground cumin 🔹 Pinch red pepper flakes (optional) 🔹 Salt and pepper 🔹 6 Vine-ripe tomatoes, chopped (about 6 cups chopped tomatoes) 🔹 1/2 cup tomato sauce 🔹 6 large eggs 🔹 1/4 cup chopped fresh parsley leaves (about 0.2 ounces or 5 grams) 🔹 1/4 cup chopped fresh mint leaves (about 0.2 ounces or 5 grams)