У нас вы можете посмотреть бесплатно Ragi Mudde ! Traditional Healthy recipe!! или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Ragi mudde is a traditional healthy breakfast recipe from Karnataka. It is highly nutritious especially the calcium content of finger millet/Ragi. The cooking method is also very simple. It is generally served with a thin dal also known as Bassaru or any other simple dal or vegetable. Ingredients For Ragi Mudde Ragi flour 1 cup Water 2 cups Ghee 1 tsp For Bassaru Tuvar dal/pigeon pea lentils 1/2 cup Water 3 cups Palak/spinach 1 bunch Turmeric powder pinch Oil 1 tsp Coriander seeds 1 tsp Dry red chillies 3 cumin seeds /jeera1 Tsp Black pepper 1/2 sp Coconut 2 Tbsp Tamarind a small piece Mustard seeds 1/2 tsp Dry red chilli 1 Garlic two cloves Onion 1 chopped Salt to taste Turmeric powder Chilli powder 1/4 tsp For dry sabji Oil 1 tsp Mustard seeds 1/4 tsp Cumin seeds 1/4 tsp Urad dal 1/4 tsp Dry red chilli 1 Onion 1 copped salt to taste Dal and palak cooked 1 cup