У нас вы можете посмотреть бесплатно “2nd Day Colostrum Milk Khoya | Doosre Din Ka Mawa Recipe | Super Creamy & Perfect” или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make 2nd Day Colostrum Milk Khoya (Doosre Din Ka Mawa) – super creamy, rich, and perfect for sweets! This easy recipe will help you get the perfect khoya at home using colostrum milk. 🔥 Recipe by: Cook Made Easy Recipes 🍴 Check out other amazing recipes: Recipes of the World Cooking Everyday Toasted Ingredients: Colostrum milk (2nd day) – 2 liters Sugar – as required Cardamom – 2-3 pods (optional) Nuts for garnish (almonds) Instructions: 1. Boil the colostrum milk on low heat for 1–2 hours until thick. 2. Stir continuously to avoid burning. 3. Add sugar and cardamom and cook until it reaches a thick consistency. 4. Garnish with nuts. 5. Your super creamy khoya/mawa is ready to use in your favorite desserts! ✨ Try this easy recipe and don’t forget to like, comment & subscribe! Hashtags: #ColostrumKhoya #MawaRecipe #CookMadeEasyRecipes #RecipesOfTheWorld #CookingEveryday #Toasted #SuperCreamyKhoya #IndianSweets