У нас вы можете посмотреть бесплатно Chwee Kueh (水粿) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Chwee Kueh (水粿) lit. 'water rice cake' is a type of steamed rice cake served with preserved sweet radish. Chwee kueh is a popular breakfast item in Singapore, Thailand and Malaysia. Recipe 150 g rice flour 15 gm wheat flour Pinch of salt 800 ml warm water A little oil Topping: Sweet preserved radish (chopped) Roasted sesame seed Vegetable oil Chilli (optional) Note: Yields about 20 pcs. *My molds are 21/2 inches in diameter. 1. Prepare steamer. 2. Mix rice and wheat flour, salt in saucepan. 3. Add water and oil. Stir to mix well. 4. Double boil mixture, stirring, till it thickens a little. 5.Pour in moulds. 6.Steam for 10 mins. 7.Remove with plastic knife. 8. Add topping.