• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Crispy Rolls™ | A Scottish obsession скачать в хорошем качестве

Crispy Rolls™ | A Scottish obsession 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Crispy Rolls™ | A Scottish obsession
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Crispy Rolls™ | A Scottish obsession в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Crispy Rolls™ | A Scottish obsession или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Crispy Rolls™ | A Scottish obsession в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Crispy Rolls™ | A Scottish obsession

📸 @coyyyle Recipe for the greatest bread of all time: INGREDIENTS 533g AP flour (13.3% protein) 32g vegetable shortening 427g cold water 5g instant yeast 11g salt 11g sugar coarse rice flour, as needed METHOD to make coarse rice flour: add a couple of handfuls of white rice to a spice grinder or blender and blitz until a coarse powder. In a mixing bowl, rub the shortening into the flour until there are no lumps. In a separate container, combine the water, yeast, sugar, and salt. Pour the liquid into the flour and combine thoroughly. The mixture will be really sticky but give it a knead for just a minute or two. Cover the bowl and leave in the fridge for 12-16 hours. After that the dough will have risen and you'll see plenty of bubbles. Turn it out onto a lightly floured counter and portion into 8 120g pieces. Dunk the pieces into the rice flour, then place onto a silicon-lined sheet pan. Cover with plastic wrap and leave at room temp for 1-2 hours, until doubled in size. Preheat the oven to 480f, and bake for around 25 minutes or until dark brown on top. Transfer to a cooling rack to let cool completely. NOTES if freezing: place in a zip-loc bag, remove as much air from it as possible and place in the freezer as soon as the rolls are completely cool. Thaw at room temp, or microwave one roll at a time on the lowest setting for 2-3 minutes.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5