• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Perfect Meringues ✨ скачать в хорошем качестве

Perfect Meringues ✨ 8 месяцев назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Perfect Meringues ✨
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Perfect Meringues ✨ в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Perfect Meringues ✨ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Perfect Meringues ✨ в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Perfect Meringues ✨

Ingredients: 5 egg whites (aged in the fridge for at least 24 hours) 320 g powdered sugar A pinch of citric acid (at the tip of a knife) Instructions: Separate the Eggs: Carefully separate the egg whites from the yolks, ensuring no yolk contaminates the whites. Place the egg whites in a clean, grease-free container, cover, and refrigerate for at least 24 hours to age. This improves stability and texture. Prepare the Egg Whites: Remove the aged egg whites from the fridge. While it's optimal to let them reach room temperature, you can whip them cold if preferred. Start Whipping with Citric Acid: Place the egg whites in a clean mixing bowl. Add the pinch of citric acid to the egg whites, which helps stabilize the meringue as you whip. Whip on medium speed until the egg whites are foamy and begin forming soft peaks. Add the Powdered Sugar Gradually: Slowly add the powdered sugar, one tablespoon at a time, while continuing to whip. Increase the speed to high once all the sugar is added, and whip until the meringue is glossy and forms stiff peaks. Shape and Bake: Preheat your oven to 170°F (75°C). Pipe or spoon the meringue onto a baking sheet lined with parchment paper. Bake for 2–2.5 hours. Cool and Dry: Turn off the oven and leave the meringues inside until they can easily be lifted from the parchment and are fully dry inside. Store and Serve: Once cooled, store in an airtight container to maintain crispness. Notes: Aged egg whites help create a more stable meringue with a smoother texture. Properly baked meringues should be crisp on the outside and dry inside. #PerfectMeringues #MeringueRecipe #BakingFromScratch #SweetTreats #CrispyMeringues #BakingTips #DessertLovers #HomemadeMeringues #MeringuePerfection #SweetDelights #BakingInspiration #MeringueLove #EasyBaking #BakedGoodies

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5