У нас вы можете посмотреть бесплатно Pui cu ceapa la tigaie, facut cu carne fiarta din supa или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pui cu ceapa la tigaie, reteta printabila o gasiti aici https://casutalaurei.ro/pui-franjuri-... Aceasta reteta de pui cu ceapa la tigaie este una din variantele cu care reciclam, la noi in familie, carnea de pui fiarta in supa, carne pe care nimeni din familie nu o gaseste atragatoare doar asa fiarta. Asa ca pe langa supa de pui, facem rapid aceasta reteta cu carnea de pui proaspat fiarta. Veti ramane surprinsi sa vedeti ce transformare de gust cu doar cateva ingrediente. Bineinteles, avem o lista intreaga de retete la care putem recicla carnea din supa dar aceasta reteta simpla este in top preferinte. Ingrediente pentru 4 portii carne de pui Eu, de obicei, folosesc pentru supa fie tacamuri, fie spinari de pui. Provocarea aici vine din a anticipa corect cantitatea de carne de care avem nevoie. Daca de pilda folositi doar o caserola de 500 g spinari de pui, mai puneti la fiert in supa si 2 - 3 pulpe de pui pentru a avea suficienta carne. Cantitatea de pulpe difera in functie de marimea lor. 5 - 6 bucati ceapa de marime mijlocie- taiate solzi 1 lingurita boia de ardei dulce - eu am folosit pasta de ardei si ardei proaspat, pentru ca aveam la indemana. Daca folositi doar boia, adaugati-o chiar inainte de a pune carnea si nu lasati mult la prajit, caci boia isi schimba repede gustul si se arde. sare si piper dupa gust 3 - 4 linguri ulei 1 cana supa de pui clara, fierbinte inca. Ne trebuie fierbinte ca sa nu incetinim fierberea atunci cand o adaugam peste pui alte ingrediente optionale dupa gust si pofta: foaie de dafin cimbru busuioc sos de rosii