У нас вы можете посмотреть бесплатно Rumenatomy in Cow,Dist.Peshawar или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Rumen Anatomy ("Rumenatomy") Overview The rumen is a vital part of the ruminant digestive system, specialized for breaking down fibrous plant material (like cellulose) through microbial fermentation. Key Facts: Location: Left side of the abdomen. Size: Can hold up to 150–200 liters in adult cattle. Function: Ferments plant materials with the help of microbes (bacteria, protozoa, fungi). Lining: Covered with papillae (finger-like projections) that increase surface area for absorption. Main Compartments of the Ruminant Stomach: Rumen – "Fermentation vat" Reticulum – "Honeycomb" Omasum – "Manyplies" Abomasum – "True stomach" Rumen Function Summary FunctionDetailsFermentationConverts cellulose to VFAs and gases.AbsorptionVFAs absorbed via papillae.MixingEnsures contact of feed with microbes.Microbial SynthesisMicrobes synthesize amino acids and vitamins.EructationReleases fermentation gases.