У нас вы можете посмотреть бесплатно Every day it gets tastier and softer. Botlikh pie with two fillings. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Piewithfilling #NutsDriedapricots #ukrainianblogger #DagestanShortcrustPastry #PieNutsDriedapricots DEAR FRIENDS, watching ads on my videos is your gratitude for my work and help in developing the channel. Thank you for your support. You can treat the author with a cup of coffee: https://buymeacoffee.com/verhovskayr Recipe: vershkova butter 100 g, sour cream 100 g, tsukor 90 g, egg 1 (clean vaga 50 g), vanilla 1 packet, salt 2 dribki (1-1.5 g), soda 2 g, 250-270 g, Filling: dried apricots 125 g, tsukor 60 g, peas 100 g, tsukor 60 g. Temperature: 180 degrees, Whip hour: 30 minutes. Subscribe to my channel: https://goo.gl/oka2Pn My second channel "Blitz-recipes from Galina": / @blitz_recipes_from_galina My husband's channel "Sergey Dachnik": / @ssergant42 My daughter-in-law's channel "Tanyushina's Kitchen": / @ukrainiankitchen My Facebook group: / 1380601202241240 Sweet pastries: • Сдобная,сладкая выпечка Dough: • Теста Fried and baked pies: • Пирожки жареные и печёные Biscuit and cakes: • Бисквит и торты Cookies and biscuits: • Печенье и коржики