У нас вы можете посмотреть бесплатно Road to Becoming a Certified Beer Judge 3: Off Flavors или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
In this video I present the off flavors in beer that are on the BJCP exam and also commonly found in competitions. These include oxidization, acetaldehyde, diacetyl, sour, dimethyl sulfate (DMS), vegetal, astringent, solventy / fusel alcohols, alcoholic ("hot"), estery, grassy, light struck / skunked, metallic, musty, sulphuric, earthy, and leathery. I also talk about how to fix these, since part of the BJCP scoresheet and exam covers how to fix these common off flavors. BJCP Beer Fault List: https://dev.bjcp.org/education-traini... VDK test: https://spikebrewing.com/blogs/ask-a-... Music: https://www.purple-planet.com