• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something) скачать в хорошем качестве

One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something) 3 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something)
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something) в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something) или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something) в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



One-pan tuna noodle casserole (that actually tastes like something)

Thanks to Squarespace for sponsoring this video! Go to Squarespace.com for a free trial, and when you’re ready to launch, go to http://squarespace.com/ragusea and add code “RAGUSEA" at checkout to save 10% off your first purchase of a website or domain. Seafoodwatch.org's guide for buying sustainable canned tuna: https://www.seafoodwatch.org/stories/... **RECIPE, SERVES 6-8** 1 12 oz (340g) bag dried egg noodles 4 5 oz (140g) cans of tuna 1 12 oz (340g) jar of marinated artichokes 1 lb (454g) fresh green beans 1 sweet red pepper 3-4 small hot peppers (or another sweet pepper) 2 bunches of green onions 1 qt (1 liter) milk (or non-dairy milk, or stock, or water) 1 750mL bottle of dry white wine (or less, or none) 1 stick (113g) butter (or 1/2 cup, 120mL olive oil) 1/2 gup (60g) all-purpose flour grated parmesan or pecorino cheese (optional) garlic powder onion powder dried thyme (or other dried herbs) salt pepper Heat a large, stove-safe baking dish over medium. Melt in the butter then whisk in the flour until smooth. Keep whisking as the roux cooks for a minute or two until it's just starting to turn brown and it starts to smell a little nutty. Gradually whisk in the milk until smooth. Bring the sauce to a simmer until it thickens, then take the heat down to low, and remember to stir it occasionally while you do everything else, so the bottom doesn't burn. Snip the stem ends off all the green beans and then just them into large chunks. Stir those into the sauce. Seed the peppers, cut into thin slices and stir into the sauce. Tear any decaying outer layers off the green onions, trim off the roots, thinly slice both the whites and greens and stir into the sauce. Stir in the artichokes and their marinade. Dump in the tuna, season heavily with garlic powder, onion powder, dry herbs, black pepper and a big pinch of salt. Stir, taking care to not break up the tuna too much (there's more stirring to come, so go easy on it). Stir in the dry, uncooked egg noodles. Top off with enough wine (or water, or stock, etc) to just barely cover everything and stir. Taste the liquid and add more seasoning if needed — it should taste a little too salty on its own. Make sure all the noodles are pushed down just below the water line. Grate some cheese on top, if you want. Cover the pan tightly with foil and bake at 400ºF/200ºC until the noodles are soft and most of the liquid is absorbed, 45-60 min. Uncover and bake until the top is nice and brown, another 20 min or so. Let rest to solidify before scooping. Leftovers reheat great.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5