У нас вы можете посмотреть бесплатно 辣味噌什錦鍋|寒流鍋物 Spicy Miso Hot Pot или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#美食 #料理 #食譜 食材 梅花肉片-80g、高麗菜-100g、玉米筍-50g、香菇-3朵、嫩豆腐-100g、水-400ml、辣椒油-1湯匙 醬料 味噌-2湯匙、辣豆瓣醬-1湯匙、味醂-1湯匙、粗辣椒粉-1湯匙、熱水-50ml 步驟 (1) 取一小碗,將所述醬料拌勻備用。 (2) 將高麗菜、玉米筍、香菇放入鍋中,倒入水,轉中火煮至沸騰。 (3) 轉小火,放入肉片及嫩豆腐,以小火煮10分鐘,起鍋前淋上辣椒油,並撒上蔥花即可。 ------------------- Ingredients 80g thinly sliced pork shoulder, 100g cabbage, 50g baby corn, 3 shiitake mushroom, 100g silken tofu, 400ml water, 1 Tbsp chili oil Sauce 2 Tbsp miso, 1 Tbsp chili bean sauce, 1 Tbsp mirin, 1 Tbsp Gochugaru(Korean red chili pepper flakes), 50ml warm water Instructions (1) Combine the sauce in a small bowl. (2) Add the cabbage, baby corn and shiitake mushroom in the pot. Pour the water and boil over medium heat. (3) Turn to low heat, add thinly sliced pork shoulder and silken tofu, then cook another for 10 minutes. Add the chili oil and chopped green onion.