Русские видео

Сейчас в тренде

Иностранные видео


Скачать с ютуб The Science Behind Food and Dangers of Ultra-Processed, Artificial, Non-Food: Dr. Chris Van Tulleken в хорошем качестве

The Science Behind Food and Dangers of Ultra-Processed, Artificial, Non-Food: Dr. Chris Van Tulleken 1 год назад


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The Science Behind Food and Dangers of Ultra-Processed, Artificial, Non-Food: Dr. Chris Van Tulleken

If you care about what you eat, you won’t want to miss this conversation! Chris Van Tulleken is an infectious disease physician-scientist in the UK’s National Health Service who has written a deeply researched masterpiece book on food—ULTRA-PROCESSED PEOPLE. It’s not just about these synthetic and artificial UPF substances, that carry many health hazards, but also about our lifestyle and diet, challenging dogma about low carbs/glycemic index and the impact of exercise. For more from Ground Truths, visit: https://erictopol.substack.com/

Comments