У нас вы можете посмотреть бесплатно Homemade Italian Mutton Prosciutto | Dry Cured Mutton Leg или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Often referred to as a violin of mutton leg because traditionally when slicing you hold it like a violin and slice towards you. This video Piero teaches you how to dry cure a mutton leg to perfection at home and without any special equipment, try it yourself and let us know what you think! Ingredients: Mutton leg or Lamb leg or goat leg 150g Sea Salt 20 Bay Leaves 5 Teaspoons Brown Sugar 1 1/2 Teaspoons clove powder (ground cloves) 1 1/2 Teaspoons Cinnamon 4 Teaspoons ground black pepper 3 Sprigs fresh rosemary cut of the stem Black pepper coarsely ground Fresh garlic sliced Hope you enjoy this Italian Mutton Prosciutto video, visit our website for more www.cookingwithanitalian.com & find more on our channel enjoy! If you have any queries, please let us know in the comments or contact us through social media. Thank you. 🔊 LIKE ➡ SHARE ➡ SUBSCRIBE ► Subscribe For more: https://tinyurl.com/y42e6xe8 😀 Follow/Like Us Socially 😀 ► Instagram: / cookingwithpiero ►Twitter: / cookingwithan ► Website: www.cookingwithanitalian.com Edited by Ludo, find him here: / ludo_pex #CookingWithAnItalian #Prosciutto #Charcuterie