• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂 скачать в хорошем качестве

Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂 4 years ago

десерт

как приготовить торт

торт

шоколадный торт

рецепт торта

вкусный торт

домашний торт

бисквитный торт

крем для торта

бисквит

трюфель

шоколадный бисквит

готовим вместе

бисквит рецепт пошагово

крем для бисквита

рецепт

сироп

как правильно пропитать бисквит

сочный бисквит

как приготовить бисквит

рецепт шоколадного бисквита

шоколадный крем

шоколадный десерт

шоколадный ганаш

рецепт шоколадного крема

лиза глинская

канал лизы глинской

мастершеф

мастер шеф

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂 в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂 в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Truffle Cake by Liza Glinskaya🎂

🎂Truffle cake (calculation for a 16 cm diameter mold) 🍫Chocolate mousse: 200 g chocolate (7.1 oz, 70%) 200 ml cream (1 part, 6.7 fl.oz, 30% fat) 150 ml cream (2 part, 5 fl.oz, at least 30% fat) 🍫 Prepare the chocolate mousse. 1. Heat 1 part of the cream (200 ml), add the chocolate to it and stir to melt the chocolate. 2. Process with an immersion blender, add 2 parts of the cream (150 ml) and process again with a blender. 3. Cover with clingfilm and place in the fridge for at least 12 hours. 🍫Chocolate biscuit: 70 g dark chocolate (2.5 oz) 50 g butter (1.8 oz) 50g eggs (1 egg) 50 g sour cream (1.8 oz, fat content 15-21%) 3 g baking soda (1/2 tsp.) 3 g baking powder (1/2 tsp.) 25 g cocoa powder (1 oz) 100 g sugar (3.6 oz) 100 g flour (3.6 oz) 50 ml boiling water (1.7 fl.oz) 🍫Prepare the chocolate sponge cake. 1. Combine the egg, sour cream, and sugar in the bowl of a food processor and mix. 2. Melt butter and chocolate, mix. Add to the bowl of the food processor. 3. Combine flour, baking powder and baking soda and cocoa powder sifted through a sieve. Add to the bowl of the food processor and stir to combine. 4. Add 50 ml of boiling water and stir again. 5. Place the dough in a baking dish and send it to bake in a preheated 335F oven for 35-40 minutes. Check the biscuits when ready with a wooden skewer. 6. Take out the biscuit, leave at room temperature for at least 3-4 hours (or better overnight). 🍫Chocolate ganache: 120 g dark chocolate (4.3 oz, 70%) 160 ml cream (5.3 fl.oz, at least 30% fat) 30g butter (1 oz) 🍫Prepare the chocolate ganache. 1. Heat the cream. 2. Add the chocolate to the cream, stir and beat with a blender. 3. Add the butter and beat again with a blender. 4. Cover with cling film and leave for 2 hours at room temperature. Soaking Syrup: 200 ml milk (6.7 fl.oz) 15g cocoa (0.5 oz) 30 g sugar (1 oz) Prepare the soaking syrup. 1. Warm the milk. 2. Sift the cocoa and combine with the sugar and add to the milk. Stir to mix. 3. Strain through a sieve and leave to cool. Assemble the cake. 1. Cut off the top of the sponge cake, cut the sponge cake lengthwise into 3 cakes. 2. Line a 16cm diameter ring on the inside with bordering tape and lay the first cake on the bottom. 3. Brush the cake with syrup and spread the ganache on top. 4. Repeat the same with the other and third cake. 5. Place the cake in the fridge for 5 to 6 hours. 6. Whisk the chocolate mousse in a food processor until stiff peaks form, then transfer to a piping bag without the nozzle. 7. Take the cake out of the refrigerator, remove the ring and border tape. 8. Spread the mousse over the sides of the cake and the top. Spread the mousse randomly over the cake with a spoon. 9. Decorate the cake with chocolate petals.

Comments
  • Gluten-free Bird's Milk Cake by Liza Glinskaya😍 4 years ago
    Gluten-free Bird's Milk Cake by Liza Glinskaya😍
    Опубликовано: 4 years ago
    407643
  • AMAZING CARAMEL CREAM CAKE in lock-down😍 Birthday cake with LIZA GLINSKAYA🙃 4 years ago
    AMAZING CARAMEL CREAM CAKE in lock-down😍 Birthday cake with LIZA GLINSKAYA🙃
    Опубликовано: 4 years ago
    537302
  • МЫ СДЕЛАЛИ ГИГАНТСКОГО ШОКОЛАДНОГО КРОКОДИЛА ВЕСОМ 160 КИЛОГРАММ 18 hours ago
    МЫ СДЕЛАЛИ ГИГАНТСКОГО ШОКОЛАДНОГО КРОКОДИЛА ВЕСОМ 160 КИЛОГРАММ
    Опубликовано: 18 hours ago
    674026
  • Black Forest Cake by Liza Glinskaya🍒 4 years ago
    Black Forest Cake by Liza Glinskaya🍒
    Опубликовано: 4 years ago
    217945
  • Pavlova Recipe 😍 How to Make Pavlova 😉 4 years ago
    Pavlova Recipe 😍 How to Make Pavlova 😉
    Опубликовано: 4 years ago
    361338
  • 12 CHOCOLATE IDEAS ANYONE CAN MAKE😍Amazing Chocolate Decorations Ideas Without Mold🙃 4 years ago
    12 CHOCOLATE IDEAS ANYONE CAN MAKE😍Amazing Chocolate Decorations Ideas Without Mold🙃
    Опубликовано: 4 years ago
    379851
  • Roll PHILADELPHIA. Recipe for PERFECT rolls at home. ENG SUB. 5 years ago
    Roll PHILADELPHIA. Recipe for PERFECT rolls at home. ENG SUB.
    Опубликовано: 5 years ago
    5352263
  • МОЯ ЛЮБИМАЯ ЖАРЕНАЯ КАРТОШКА! (как делаю я) 1 year ago
    МОЯ ЛЮБИМАЯ ЖАРЕНАЯ КАРТОШКА! (как делаю я)
    Опубликовано: 1 year ago
    1641965
  • Cake Count's Ruins by Liza Glinskaya 🏰 4 years ago
    Cake Count's Ruins by Liza Glinskaya 🏰
    Опубликовано: 4 years ago
    202686
  • Эклеры - Лучший Бесплатный и подробный урок и Рецепт 6 months ago
    Эклеры - Лучший Бесплатный и подробный урок и Рецепт
    Опубликовано: 6 months ago
    83119

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS