У нас вы можете посмотреть бесплатно Carbon or Stainless Steel? A Buyers Guide For Japanese Knives или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
A huge fork in the road for many buyers of Japanese knives is the choice between a carbon steel knife, a stainless steel knife, or somewhere in between. In this video, you will learn about the different types of carbon and stainless steels, a bit about HRC, San-Mai, and a few other points that should steer you in the right direction. Our pick for: Shirogami - Matsubara Hamono Bunka http://tinyurl.com/4573e9s7 Aogami - Shiro Kamo Gyuto http://tinyurl.com/22kjhxf8 VG10 - Suncraft VG10 Black Damascus Bunka http://tinyurl.com/4vj6etv8 Ginsan - Tsunehisa Ginsan Range http://tinyurl.com/2bnxpdbx AUS8 FKM Range - http://tinyurl.com/2s4ewdvd