У нас вы можете посмотреть бесплатно ಬೇಸಿಗೆಗೆ ಮೂಲಂಗಿ ರಾಯತ । ಮೂಲಂಗಿ ಮೊಸರು ಬಜ್ಜಿ | Radish Raita | Moolangi Raita | Moolangi Mosaru Bajji или скачать в максимальном доступном качестве, которое было загружено на ютуб. Для скачивания выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Experience the refreshing and cooling effect of Radish this summer with Radish Raita or Moolangi Mosaru Bajji. Ingredients : Radishes - 3 Medium-sized Salt - 1 tsp Coriander Leaves - 1 Tbsp Curd - 3/4 Cup Seasoning Ingredients: Ghee/Clarified Butter - 1 tsp Mustard Seeds - 1/2 tsp Urad Dal/White Lentils - 1/2 tsp Red Chilli - 1 Broken Green Chilli - 1 Curry Leaves - 4-5 Method : 1. Add peeled and grated three medium-sized radishes to the mixing bowl. Add 1 tsp of Salt, 1 Tbsp of Coriander Leaves and 3/4 cup of Curd and mix well. 2. The raitha will be more delicious if the curd is thick. We need to add the seasoning to this Raita. 3. Add 1 tsp Ghee/Clarified Butter to the small frying pan. Once the Ghee melts, add 1/2 tsp of Mustard Seeds. 4. Once the Mustard Seeds splutter, add 1/2 tsp of Urad Dal/White Lentils. Add 1 broken Red Chilli. Add 1 finely chopped Green Chilli. Add 4-5 Curry Leaves and mix well. 5. Once all these ingredients are roasted, add this seasoning immediately to the Radish Raita. This Radish Raita can be enjoyed as a salad or with Jowar Roti or Chapati.