У нас вы можете посмотреть бесплатно Asam Mackerel with Pineapple 亚参黄梨马胶鱼 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Your cooking will never go wrong with fresh seafood from #Seafresh ....Whipping up your appetite with some Nyonya Style - Assam Mackerel with Pineapple. #homecook #asamfish #tefalwok Check out #Seafresh website at https://www.seafreshdaily.com/ and Facebook at / seafreshdaily To find out more, please contact: 018 9588018 Check out the recipe here:- SPOTTED SPANISH MACKEREL马胶鱼 (480~500g) FROM SEAFRESH SUBMERGE IN TAP WATER 浸泡在水 (25 MIN) FISH ALREADY GUTTED & DESCALE 鱼已去鳞&内脏 TRIM FINS & CUT INTO 1.5CM THICK 剪去鱼鳍,切1.5公分厚片 MARINATE WITH PEPPER & SALT 胡椒粉&盐腌制 (20 MIN) COAT WITH CORN FLOUR 沾上蜀粉 HEAT OIL 烧热油 (100ml) FRY MACKEREL OVER MEDIUM HEAT 中火煎鱼 FRY TILL BOTH SIDES GOLDEN BROWN 煎至两面金黄色 REMOVE & SET ASIDE 沥干备用 PREPARE SAUCE 准备酱料 TOAST BELACAN 峇拉煎烤香 (10g) GALANGAL 南姜 (50g) TURMERIC 黄姜 (10g) SHALLOTS 红葱头 (6 pcs) LEMONGRASS 香茅 (2 STALKS) TORCH GINGER BUD 姜花 (1 STALK) RED CHILIES 红辣椒 (100g) BIRD'S EYE CHILIES 指天椒 (2 PCS) WATER 水 (80ml) COMBINE ALL INGREDIENTS IN BLENDER 全部材料放入搅拌机 BLEND UNTILL SMOOTH PASTE 搅至细滑 ASAM JAWA PASTE 亚参膏 (1 TBSP) DILUTE WITH WATER 加水搅匀 (50ml) LADY'S FINGERS 羊角豆 (5 PCS) TOMATO 番茄 (1 PC) LAKSA LEAVES 叻沙叶 (3 STALKS) PINEAPPLE JUICE 黄梨汁 (250ml) SLICED PINEAPPLE 黄梨切片 (150g) HEAT OIL 烧热油 (5 TBSP) ADD IN THE BLENDED INGREDIENTS 加入酱料 COOK TILL OIL BREAKS OVER MEDIUM HEAT 中火炒至出油 (~15 MIN) ADD IN PINEAPPLE JUICE加入黄梨汁 ASAM JAWA JUICE亚参水 LAKSA LEAVES 叻沙叶 SALT 盐(1 TSP) SUGAR 糖 (2 TBSP) SIMMER 小火煮 (15 MIN) ADD IN PINEAPPLE 放入黄梨 TOMATOES & LADY'S FINGERS 番茄 & 羊角豆 COOK OVER MEDIUM HEAT 中火煮(5 MIN) ADD IN SOY SAUCE TO TASTE 加入酱油调味 (2 TBSP) ADD IN FISH 加入鱼 WATER 水 (100ml) COVER AND COOK 盖上锅盖再焖煮(10 MIN)