• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method скачать в хорошем качестве

Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method 1 год назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Smoked Brisket on Weber Kettle using the Snake Method

Let’s smoke a brisket on the Weber kettle using the snake method. Today I’m smoking a 17lb Creekstone Farms brisket from CrowdCow.com. What’s unique about ‪@CrowdCow‬ is that they let you pick the farm the meat comes from. Build the snake along the rim of the charcoal grate. Make sure each piece touches the one next to it. Then put some wood chunks on top. I add a foil pan to help deflect the heat. Start the fire with a handful of charcoal and a wood chunk. Light the snake by placing the lit charcoal on one end. It will burn from that end to the other at a consistent temp for many hours. Place your trimmed, slathered, and rubbed brisket on the grill opposite the fire. Start with top and bottom vents wide open. Close the bottom vent halfway to restrict airflow when the kettle temp hits 250 degrees. Put the top vent opposite the fire so the smoke travels over the meat and out the vent. Optionally spritz it once in a while with an apple cider vinegar and worcester mix. Cover any crispy edges with foil or put it in a foil boat to help keep the flat moist while continuing to render the fat cap. Remove it from the heat when it is probe tender throughout, right around 203 degrees. Wrap the whole brisket in foil or paper and let it rest. You could eat it once the temp drops to 165 degrees, but it’s late today, so I’m resting this one overnight. The next morning I sliced in. It turned out wicked juicy and had a nice dark bark. I made my kid a brisket sandwich for school lunch. Sure beats the school lunch I had as a kid. Give the snake method a try and let me know how it turns out. Use code BBQ15 at CrowdCow.com for 15% off $199+ You can find all the gear and meat I use on my gear page: https://backyahdbbq.com/gear You can order the ‪@CreekstoneFarms‬ Brisket from ‪@CrowdCow‬ here: http://shrsl.com/4eeww #bbq #brisket #smokedmeat #howto #learn #smokedbrisket #webergrills #friendsofweber --- Please note that I am an affiliate. This means I earn a small commission at no extra cost to you if you decide to purchase with my code. I only recommend and talk about products and services that are wicked good and I use myself.

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5