У нас вы можете посмотреть бесплатно [ENG SUB] 黑糖雙色饅頭 | Dark Brown Sugar Spiral Mantou(soft and fluffy steamed bun) ASMR или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
中文解說在下方👇🏻 Warm, pillowy soft and fluffy. I’m just a big fan of steamed buns(Mantou/饅頭) and it’s always so satisfying whenever I have a bite on it! Especially milk buns and dark brown sugar buns are my top 2 favorite flavors whenever I visit steamed bun shops in Taiwan, that’s why I come up with the idea of making this spiral buns and the pattern comes out pretty. Also, the texture is so soft and fluffy! My one year old son loves it so much after having his first steamed buns in his life.😄 💡In the video I’ll also show you how to make the surface of buns smooth and shiny after steaming. 身為饅頭愛好者的我實在是很愛剛出爐的饅頭那又鬆軟又綿密的口感,每次回台灣都一定要去我們鹿港那的包點店買牛奶饅頭跟黑糖饅頭(身為在地人的我最愛吃巧味珍的饅頭)。 這次做饅頭因為兩個口味我都很愛但又不想分開做,決定索性做成黑糖牛奶雙色饅頭,一口吃兩種滿足的概念!饅頭蒸出來後的螺旋花紋真的好漂亮,而且組織細緻口感也非常鬆軟,連我的一歲兒吃了他人生第一個饅頭後津津有味還想再吃🤣 💡影片中也會教你們如何讓蒸出來的饅頭表皮光滑又膨皮 ————————————————————————— Ingredients for white dough 白色麵團準備食材: 200g plain flour 中筋麵粉 100g lukewarm milk 微溫牛奶 30g sugar 砂糖 3g instant dry yeast 速發酵母粉 5g vegetable oil 植物油 Ingredients for brown dough 黑糖麵團準備食材: 200g plain flour 中筋麵粉 100g lukewarm milk 微溫牛奶 30g dark brown sugar 黑糖 3g instant dry yeast 速發酵母粉 5g vegetable oil 植物油 ————————————————————————— Follow me on Instagram: / whatisfelidoing Music: Blossom Musician: Eric Godlow