У нас вы можете посмотреть бесплатно Racking the Wine in the Tank или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Removing the lees is a important part of the winemaking process. Lees are dead yeast cells, which if left on the wine for a longer period of time will begin to rot and produce a sulfur smell. In most cases a good splash racking and some time will take care of the problem, worst case a dose of copper sulphate is needed. Lees are also nutrients for bacteria and thus should be removed after accumulation. Racking is simply removing wine from one vessel to another. I like to add my second dose of sulfite at this point since malo is complete. Since we are storing wine in a stainless tank we will add a oak stave to the tank for flavor.