У нас вы можете посмотреть бесплатно METODA E RE PER BYREK SI NE BYREKTORE. 🇦🇱🇺🇸METODE PER FILLESTARE. BYREK TREKENDESH ME GJIZE или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Pershendetje te gjitheve, Uroj te jeni sa me mire! Sot po ju sjell metoden e re per te pregatitur byrek si ne byrektore, patjeter edhe me te mira. Se cdo gje qe del nga duart tona behet e paster dhe me produktet qe zgjedhim ne! Pregatite shume lehte dhe teper shpejt! Do te behet nje pete e madhe dhe 8 pete te vogla, qe jam e sigurt edje dikush qe nuk ja thot fare peteve mund ti beje fare lehte Brumi/ Dough 600 g miell/ 600 g flour 350-400 ml uje/ 350-400 ml water 1 luge caji kripe/ 1 tsp salt 100-150g gjalpe/ 100-150 g butter Gjize/ Type of cottage cheese or feta cheese Ju befte mire nese e provoni dhe mos harroni te beni subscribe e te shtypni butonin e ziles, keshtu njoftoheni per ceo recete te re! Instagram Youtube Tik- Tok Facebook Adisaskichen #adisaskitchen #byrekmegjize #bytekbytektore #burek