У нас вы можете посмотреть бесплатно 【luxury! How to make fresh sea urchin pasta!】 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Today's pasta is a luxurious sea urchin peperoncino! The fresh and delicious sea urchin makes a rich and delicious "raw sea urchin pasta"! This time, dairy products such as butter and fresh cream are not used, and it is made into a simple Peperoncino! The material is difficult, but surprisingly easy to make! It's a trick that makes the burning after adding raw sea urchin delicious! I use chewy moe pasta! The most delicious! Please make it! !! ------------------------------------------- Japanese pasta chefs who make more than 20,000 meals a year, to say the least, will introduce recipes to POP. We have arranged ingredients and recipes that are easy to make at home! Sometimes it's playful, but the food is serious. ---------------------------------------------- <Material 1 serving> Spaghettini 1.7mm 100g Pure olive oil 40cc Raw sea urchin 50g Garlic 1 piece 5g 1 hawk claw (hall) Fine green onion (Asatsuki etc.) Roasted salt 3g A little black pepper #sea urchin pasta