У нас вы можете посмотреть бесплатно [Webinar] Energy-saving Fermentation: Comparing Ale and Lager Yeast Potential или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
[Re]watch this webinar on the latest research led by CruzCampo about the sustainable potential of Ale and Lager yeast. Joan Montasell, Regional Sales Manager at Lallemand Brewing, welcomes Santigo Sanchez from CruzCampo. Santiago will provide some context before sharing the results of his comparison between several of our Ale and Lager strains, focusing on their fermentation temperatures and the conclusions drawn from this study. He will also explain how the different yeast strains impact the sensory profiles of the beers.