У нас вы можете посмотреть бесплатно CANNING TOMATOES | How-To Can Whole/Halved/Quartered Tomatoes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#canning #canningtomatoes #hotbath #preserving Tomatoes 1/4 teaspoon Citric acid (or 1/4 teaspoon Lemon Juice) Salt Jars/Lids Boil tomatoes in hot water until skins start to loosen. Remove and put in cold water with ice to cool. Once cool, remove skin and core tomatoes. Place tomatoes in sterilized jars. Fill leaving 1/2 inch space at the top. Sprinkle in citric acid (1/4 teaspoon per jar) and a dash of salt. Wipe off rim of jar and top with lid. Hand tighten. Place in hot bath (boiling water) for 85 minutes. Water must cover the top of the jars. Once time is done, turn off burner and let cool a bit. Remove jars and place on towel to drain. Listen for “ding” sound as lids seal. If they do not seal, place in fridge and eat within 1 week. Subscribe NOW to Tim Farmer's Country Kitchen: http://bit.ly/1haLDn8 Watch Tim Farmer's Country Kitchen on KET Saturday 7 PM Get more Tim Farmer's Country Kitchen: Follow: / timfarmerky Like: / timfarmerscountrykitchen Pin: / timfarmerky Website: http://www.TimFarmersCountryKitchen.com