У нас вы можете посмотреть бесплатно Easy 30-Minute Sparkly Maple Cinnamon Fall Sangria | Finger Lakes Wine Country Recipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
As the cooler fall weather and colors are welcomed to Finger Lakes Wine Country so are the flavors of the season in these 3 fun fall FLX Sangria recipes perfect for any autumn day. Easy 30-Minute Sparkly Maple Cinnamon Sangria 1 bottle of sparkling J.R. Dill Winery Cayuga White Rise 3 tablespoons of pure maple syrup ¼ cup of Finger Lakes Distilling MapleJack Liqueur 2 pears 2 oranges 1 pomegranate (seeds only) 2 cinnamon sticks, plus extra for garnish Slice both pears and oranges and get the seeds from one pomegranate and place in a large pitcher or punch bowl. Add the bottle of sparkling white wine, we used J.R. Dill Winery Cayuga White Rise, maple syrup, and Finger Lakes Distilling MapleJack Liqueur and gently mix. Add 2 cinnamon sticks and refrigerate for 30 minutes. The longer the sangria sits, the less fizzy it will get. Serve with fruit into glasses and garnish with cinnamon sticks. For more recipes and to learn more about Finger Lakes Wine Country, visit www.fingerlakeswinecountry.com! #myFLX