• ClipSaver
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Chef Wang teaches you: "Fried Prawns with Tomato", a classic savoury tomato prawn dish скачать в хорошем качестве

Chef Wang teaches you: "Fried Prawns with Tomato", a classic savoury tomato prawn dish 3 years ago

美食

原创

厨师长

美食作家

做菜

烹饪

王刚

yt:cc=on

厨师长王刚

美食作家王刚

番茄烧虾

西红柿烧虾

虾

虾的做法

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Chef Wang teaches you:
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Chef Wang teaches you: "Fried Prawns with Tomato", a classic savoury tomato prawn dish в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Chef Wang teaches you: "Fried Prawns with Tomato", a classic savoury tomato prawn dish или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Chef Wang teaches you: "Fried Prawns with Tomato", a classic savoury tomato prawn dish в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Chef Wang teaches you: "Fried Prawns with Tomato", a classic savoury tomato prawn dish

本期菜品【番茄烧大虾 】 【主料】 鲜虾(400克) 西红柿(1个) 【辅料】 生姜(1小块) 大葱(半根) 小葱(1根) 植物油(1勺) 番茄酱(约10克) 香菜(适量) 【调味料】 食用盐(约2克) 胡椒粉(约1克) 白糖(约2克) 如果想支持我或想看更多多幕后周边和我的生活私照的朋友们可以考虑加入”宽油帮“油管会员,点击订阅按钮旁的加入按钮会弹出详情,会员福利如下: 1. 拥有“宽油帮”成长徽章 2. “宽油”社区动态,独家生活私照和生活分享 3. 拥有更多留言被回复的机会 名词解释: 宽油:大量的油,很多的油 滑锅:冷油下锅,滑过锅底,使锅的温度迅速提高,并产生油膜,防止粘锅 明油:成菜之后淋入一点点葱油,来提高菜品的色泽与明亮度,葱油制作链接    • 厨师长教你:“葱油”的制作方法与应用,很有质量的视频,收藏起来   刀口辣椒:干辣椒干花椒炒香炒脆后,手工切碎即为刀口辣椒,香辣麻三位一体,辣度温和,制作链接    • 厨师长教你做正宗 “麻婆豆腐”,高清重置版(内附刀口辣椒制作方法)   我是王刚,一个草根厨师长,从15岁做学徒到30岁开始在网上教大家做菜,我感恩每一段经历,感恩这个时代,也真心希望通过我的视频可以帮到大家,让大家走进厨房,爱上厨房。我会坚持做菜,坚持教大家做菜。也希望大家来订阅我的YouTube官方频道,欢迎大家点赞、分享和评论。在西瓜视频,头条和微博上也有我相同名字的账户“美食作家王刚”,微信公众号为“厨王刚丝球”,谢谢大家支持!

Comments
  • Chef Wang's in-depth sharing: 2 years ago
    Chef Wang's in-depth sharing: "Dry-fried Green Beans", don't order this dish, cook it yourself
    Опубликовано: 2 years ago
    1020836
  • 近年表現普通卻仍被稱股神? 巴菲特退休,看懂他真正值得你學的60年常勝智慧 【懂商業看商周】Ep.86 1 day ago
    近年表現普通卻仍被稱股神? 巴菲特退休,看懂他真正值得你學的60年常勝智慧 【懂商業看商周】Ep.86
    Опубликовано: 1 day ago
    51016
  • Chef Wang's kitchen tip: How to do the Stir-fried Shredded Potato properly with the crunchy texture 3 years ago
    Chef Wang's kitchen tip: How to do the Stir-fried Shredded Potato properly with the crunchy texture
    Опубликовано: 3 years ago
    1248422
  • Amazing Japanese Ramen that won the 1st place in Japan  - Korean street food 2 years ago
    Amazing Japanese Ramen that won the 1st place in Japan - Korean street food
    Опубликовано: 2 years ago
    30074118
  • 你想知道酒楼做虾饺放多少味精吗?怎样做虾才能Q 弹吗?全部按酒楼做法的规格分享给大家!How to make Har Gow. 3 years ago
    你想知道酒楼做虾饺放多少味精吗?怎样做虾才能Q 弹吗?全部按酒楼做法的规格分享给大家!How to make Har Gow.
    Опубликовано: 3 years ago
    323045
  • Ricky教室 名廚入門版茄汁意粉零失敗秘訣 ⚠️緊記最後黃金三分鐘 仲要加埋呢個動作先好食‼️ Chef Ricky’s easy version tomato pasta recipe 1 year ago
    Ricky教室 名廚入門版茄汁意粉零失敗秘訣 ⚠️緊記最後黃金三分鐘 仲要加埋呢個動作先好食‼️ Chef Ricky’s easy version tomato pasta recipe
    Опубликовано: 1 year ago
    456978
  • State Banquet Master Chef: Sweet and Sour Shrimp; Sweet moments between Da Ye and Da Ma 5 years ago
    State Banquet Master Chef: Sweet and Sour Shrimp; Sweet moments between Da Ye and Da Ma
    Опубликовано: 5 years ago
    328522
  • 一wok熟的发亮鸡饭 | 懒人鸡饭 | 适合一家大小的家乡味 | Mr. Hong Kitchen 10 months ago
    一wok熟的发亮鸡饭 | 懒人鸡饭 | 适合一家大小的家乡味 | Mr. Hong Kitchen
    Опубликовано: 10 months ago
    269654
  • The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made 4 months ago
    The 5 Mother Sauces of the Kitchen: What They Are and How They Are Made
    Опубликовано: 4 months ago
    455549
  • Nihonbashi: The Mercantile Center of Old Tokyo - Dive in Tokyo 7 days ago
    Nihonbashi: The Mercantile Center of Old Tokyo - Dive in Tokyo
    Опубликовано: 7 days ago
    38024

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS