• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

Galatopita: Greek Custard Pie without syrup скачать в хорошем качестве

Galatopita: Greek Custard Pie without syrup 5 лет назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
Galatopita: Greek Custard Pie without syrup
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: Galatopita: Greek Custard Pie without syrup в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно Galatopita: Greek Custard Pie without syrup или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон Galatopita: Greek Custard Pie without syrup в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



Galatopita: Greek Custard Pie without syrup

Galatopita is the Greek word for milk pie. Basically, it is a custard pie with a phyllo crust. Not your basic/ordinary custard pie. This one has caramelized nuts at the bottom so you get a bite of crisp, cinnamony goodness, velvety custard, and buttery phyllo in every bite. This dessert is incredible! Print this recipe here: https://www.dimitrasdishes.com/galato... Serves 8-10: 6-8 (#4) phyllo sheets, thawed and at room temperature. 4 ounces (113g) unsalted butter, melted For the nut mixture: • 1 cup ground walnuts • ¾ cup granulated sugar • 1 teaspoon cinnamon For the custard: • 4 cups whole milk • ½ cup (95g) fine semolina • 1 tablespoon cornstarch • 2 whole eggs • 1 egg yolk • 1 cup (240g) granulated sugar • ¼ teaspoon salt • 2 tablespoons butter • 1 teaspoon pure vanilla extract For the topping: • 1 whole egg • 1 tablespoon water • ¼ cup granulated sugar Preheat the oven to 350 °F, 180 °C. Make the custard: Pour the milk and half of the granulated sugar into a saucepan and cook over medium heat until scorching hot. In the meantime, combine the eggs, yolk, cornstarch, salt, remaining sugar, and the semolina flour in a large bowl. Whisk together until combined and pale. Pour some of the hot milk into the egg mixture and whisk together. Add the mixture to the pan and continue to whisk while cooking over medium heat until thickened. As soon as it comes to a boil, it will be at the correct consistency. Immediately remove from the heat and add the butter and vanilla extract. Whisk together until smooth and set aside. Combine the nut mixture ingredients together in a small bowl and mix. Assemble the pie: Brush some melted butter on the bottom and sides of a 10-inch round deep dish pie pan. Place one sheet of phyllo inside of the pan at the 3:00 position. Drizzle some butter over the phyllo and add a heaping tablespoon of the nut filling on top. Continue layering the phyllo sheets with nuts in between each layer. The top layer should not have any nuts on top. Pour the custard onto the top layer and brush the phyllo that is hanging outside of the pan with melted butter. Gather the phyllo and roll it to create a rustic crust. Brush the crust with the remaining butter. Beat the topping ingredients (egg, water, and sugar) together until smooth and pour it over the top of the custard. Bake the pie on the center rack of the oven for 50 minutes or until the custard has set (it will still jiggle) and it is golden on top. Allow the pie to cool down at room temperature for about an hour so that the slices hold together when served. Serve with tea or coffee and enjoy it with good company. Official Facebook Page:   / dimitrasdishes   Instagram:   / dimitras.dishes   Pinterest:   / dimitrasdis0637   Twitter:   / dimitrasdishes   Here are links to some of my favorite cooking tools. The links take you to Amazon where I'm proud to be an affiliate partner :) My cutting board: http://amzn.to/2e2p8ED Kitchen Aid Mixer: http://amzn.to/2dQXU0b Food Processor: http://amzn.to/2eXcvZd Microplane: http://amzn.to/2eL2vTo Madeleine Pan: http://amzn.to/2dQU1sm Cheesecake Pan: http://amzn.to/2eXaGeQ Vitamix Blender: http://amzn.to/2eXcvbH Nonstick pan: http://amzn.to/2eL804t Cast iron pan: http://amzn.to/2dQYfjs Pastry Bag: http://amzn.to/2e2v0xD Half sheet baking pans: http://amzn.to/2fcv7cD Thanks for watching! I'd love to see your recreations of these dishes so please share pics with me on social media :) Don't forget to SUBSCRIBE and spread the word so that we can make the world more delicious!

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5