У нас вы можете посмотреть бесплатно Coq Au Vin - the ultimate recipe 法式红酒炖鸡 | [ Young Gourmet ] Episode 39 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Youngourmet #漾漾美味 There are 2 major challenges to make the perfect Coq Au Vin: 1) How to ensure not to dry out the chicken meat and get on all of the bold flavor? 2) How to make the most tasty sauce that is crystal clear with a beautiful shine? Thanksgiving is around the corner and I decided to take on the challenge this year. For the last couple of weeks, I've gone through all the available information around and made this dish a dozen of times trying different variables. And finally, I have come up with my ultimate recipe for a most tender and flavorful Coq Au Vin that is absolutely divine you won't find anywhere else. Now, let's get cooking! Check out the full recipe and detailed tips: https://www.youngourmet.com/articles/... How to fabricate a whole chicken: • 西式拆鸡法 Chicken Fabrication |【漾漾美味】第18集 How to make chicken stock: • 自制鸡骨高汤 Homemade Chicken Stock |【漾漾美味... 要做出完美的红酒炖鸡有两大挑战: 1)如何确保鸡肉鲜嫩多汁,香气馥郁? 2)如何让酱汁鲜美有层次,清澈有光泽? 感恩节近在眼前,在这个吃鸡的季节里,我决定今年来挑战这道法式经典。在过去的几周里,我查阅了所有可以找到的资料和食谱。尝试了不同的腌制时间、烹饪温度、食材配方。反复调整了10 几次后,终于找到了令人满意的答案。 今天就和大家来分享一下我的终极版 Coq Au Vin,绝对不同凡响 : ) 查看文字版食谱和说明: https://www.youngourmet.com/articles/... 如何拆解一只整鸡: • 西式拆鸡法 Chicken Fabrication |【漾漾美味】第18集 如何自制鸡骨高汤: • 自制鸡骨高汤 Homemade Chicken Stock |【漾漾美味...