У нас вы можете посмотреть бесплатно 🔴 Qarpız Marmeladı🍉 Yayda Kilolarla bişirin, Qışda Ləzzətlə Yeyin. Qarpiz Qabığından Şirniyyat. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ƏZİZLƏRİM MƏNİM İNSTAQRAM SƏHİFƏMİN ADI ➡️LEZİZ __ SUFRE. Önceden TEŞEKKÜR EDİREM, BU LİNKƏ BASARAQ İNSTAQRAM SEHİFƏMƏ DAXİL OLA BİLƏRSİNİZ / leziz__sufre Ərzaqlar: 1 kiloqram qarpız qabığı, 1,200 şəkər tozu, 2 stəkan su 0,5 şay qaşığı vanil, 0,5 ədəd limon 1 litir su, 1 çay qaşığı soda 1 ci dəfə - 20 dəqiqə bişirmək, ( 7 - 9 saat soyut ) 2 ci dəfə - 20 dəqiqə bişirmək, ( 7 - 9 saat soyut ) 3 cü dəfə şirəyə düşənə qədər bişir 2 saat soyut Продукты: 1 кг кожуры арбуза, 1200 сахарной пудры, 2 стакана воды 0,5 чайной ложки ванили, 0,5 лимона 1 литр воды, 1 чайная ложка соды 1-й раз - готовить 20 минут, (охлаждать 7 - 9 часов) 2-й раз - готовить 20 минут, (охлаждать 7 - 9 часов) Варить 3 раза до готовности к концу охлаждать на 2 часа Malzamaler: 1 kg karpuz kabuğu, 1200 pudra şekeri, 2 su bardağı su 0.5 çay kaşığı vanilya 0.5 limon 1 litre su 1 çay kaşığı karbonat 1. kez - 20 dakika pişirin, (7-9 saat buzdolabında saklayın) 2. kez - 20 dakika pişirin, (7-9 saat buzdolabında saklayın) 3 kez sonuna hazır olana kadar pişirin 2 saat soğutun Substrates: 1 kg of watermelon peel, 1200 powdered sugar, 2 glasses of water 0.5 teaspoon vanilla 0.5 lemon 1 liter of water 1 teaspoon baking soda 1st time - cook 20 minutes (refrigerate for 7-9 hours) 2nd time - cook 20 minutes (keep refrigerated for 7-9 hours) Cook 3 times until tender. Cool for 2 hours #qarpizmurebbesi #murebbe #qarpiz #murebbeler