У нас вы можете посмотреть бесплатно 🌱How to make Koshian and Mitsuni. This knowledge is useful for making or enjoying Wagashi.🌏 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Hello everyone! I'm Ryusei. Today I introduced how to make smooth red bean paste and Mitsuni. These knowledge and skill are very important for Wagashi. Do you get Koshian in your country's grocery stores? In Japan we can get it. But if we make it, we can control the sweetness of red bean paste ourselves and the flavor is better. In the future I'll introduce more recipes of wagashi. I hope that you enjoy Wagashi. ↓How to make smashed red bean paste. • 🌱How to make smashed red bean paste. ... RECIPE ~Koshian~ Boiled red bean 500 grams Sugar 80 grams Water 200 grams ~Mitsuni~ Boiled red bean 150 grams Sugar 40 grams ×2 Water 150 grams ※You can preserve Koshian in the freezer about 1 month. 00:00 opening 00:31 prepare red beans for making Koshian and Mitsuni 04:21 make Koshian 09:28 make Mitsuni 11:20 ending #japan #japanesefood #japaneseculture #cooking #homemadefood #japanesesweets #redbeans #wagashii #sweets # #japanlife #japon #japonais #hokkaido #tokachi