У нас вы можете посмотреть бесплатно Healthy Swedish Artsoppa Pea Soup или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
This wonderfully satisfying Swedish take on traditional pea soup is a perfect way to warm up on those cold winter days. INGREDIENTS 1 1/2 cups Dried Whole Yellow Peas 4 Shallots, finely chopped 1 large Celery Stalk, finely chopped 1 tbsp Fresh Thyme, finely chopped 8 cups Water 1 1/4 pound Smoked “Toupie” Ham 1/2 cup Dried Yellow Split Peas 1/2 tbsp Kosher Salt Freshly Ground Black Pepper INSTRUCTIONS STEP 1: Soak the whole yellow peas in water overnight (don’t soak the split peas) STEP 2: Drain the soaked whole peas and set aside STEP 3: Warm 2 tbsp of oil in a large stock pot over medium-low heat STEP 4: Add shallots, celery and thyme to the pot and cook, stirring occasionally, for around 8 minutes until softened STEP 5: Add water to the pot along with the ham and soaked whole peas STEP 6: Bring to a boil, then reduce heat to medium-low and simmer for 30 minutes, skimming off any foam as necessary STEP 7: After cooking for 30 minutes, add the split peas and cook for another 30 minutes Add salt & pepper, then serve with rye crisp-bread (knackebrod) and Swedish mustard Full recipe with instructions can be found here: http://bit.ly/3jB9CUq