У нас вы можете посмотреть бесплатно Ways to Cook Oysters: Cantonese Style Oyster Omelette | 粵式蠔煎餅 или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
粵式蠔煎餅 | Cantonese Style Oyster Pancake Today we are sharing how to make Cantonese style oyster omelette. **Subscribe to our channel here: http://bit.ly/2Gg8eQ5** ➔Follow us on Instagram for newest updates: http://bit.ly/2RjBg7O Ingredients: 1. Whole Oysters 2 jars 2. Corn Flour 3. All-purpose flour 4. Egg 5. Chopped spring onions How To: Prepping Oysters 1. Wash the Oysters Thoroughly (We Are Using Instant Freeze Fresh Oysters) 2. Add Several Spoon of Corn Flour to the Washed Oysters, and gently mix it together. The Corn Flour will Absorb Any Impurities 3. Wash off the Corn Flour and Let It Dry Prepare the Batter 1. Add in chopped Spring Onions 2. Add 3 Tablespoon of Flour 3. Add 3 Tbsp of Corn Flour 4. Add 1 Egg 5. Add Some Water 6. Mix the Batter 7. Add More Water or Flour Based on Your Preference 8. Add the Oysters Right Before Making the Pancake Cook 1. Add More Oil to Prevent the Pancake from Sticking to the Wok 2. Pour in the Batter 3. Rotate the Wok to Prevent Pancake from Sticking 4. Flip the Pancake and Cook Both Side Evenly Make sure you like, comment and subscribe to our channel, Wok to Plate, and hit the notification bell so you can be alerted when we upload a new video