У нас вы можете посмотреть бесплатно Kali Mirchi Ka Gosht Recipe Video – How to Make Hyderabadi Mutton Black Pepper Curry – Easy & Simple или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Kali Mirchi Ka Gosht or Mutton Black Pepper Curry from Maimoona Yasmeen’s Recipes YOU CAN ALSO REACH US ON : Youtube Subscribe -https://www.youtube.com/c/hyderabadwa... Website - http://www.hyderabadwala.com Facebook - http://www.facebook.com/hyderabadwale... Google Plus - https://plus.google.com/+Hyderabadwala Twitter - / hyderabadwalaa Instagram - / hyderabadwalarecipes Ingredients: Mutton (boneless): 250 grams Onions: 6 Ginger garlic paste: 1 tablespoon Salt: 1 teaspoon Red Chilli powder: 1 teaspoon Turmeric powder: ½ teaspoon Chopped mint leaves: a handful Chopped coriander: a handful Cooking oil: 2 tablespoons Black pepper powder: ½ teaspoon Spices (Garam masala powder): ½ teaspoon Procedure: 1. In a cooking pan, add sliced onions, medium sized pieces of mutton, ginger garlic paste, salt, red chilli powder, turmeric powder, chopped mint leaves, chopped coriander, one tea cup of water, mix well and close the lid. 2. Cook on low flame till the mutton gets tender. 3. While the mutton gravy is still watery, add cooking oil, black pepper powder, spices or garam masala powder and sauté till the oil separates (sauté for about 4 to 5 minutes). Kali Mirchi Ka Gosht or Mutton Black Pepper Curry is ready.