У нас вы можете посмотреть бесплатно For the last wave of leeks in autumn, Sister Chun cut some to make leeks. или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
#Sister Danxiachun#Leek Pie#Leek Recipe Hello, everyone, I’m Sister Chun. The last wave of leeks this year has matured. I went to the fields and cut some home to make leeks pie. The fillings were filled with fungus, eggs, and vermicelli. They were fried slowly over a low fire and the aroma was overflowing. The abalone is superb, it tastes so delicious, just the rice soup is so enjoyable! It’s time for dinner. Sister Chun will share with you the delicious meals that belong to our hometown every day. Sister Chun comes from northern Shaanxi, and Danxia in Longzhou is the name card of her hometown. I hope everyone will like it (^_−) ☆ If you like Sister Chun, please click to subscribe and support a lot ⚩ / @danxiachunjie Have a nice day!