• ClipSaver
  • dtub.ru
ClipSaver
Русские видео
  • Смешные видео
  • Приколы
  • Обзоры
  • Новости
  • Тесты
  • Спорт
  • Любовь
  • Музыка
  • Разное
Сейчас в тренде
  • Фейгин лайф
  • Три кота
  • Самвел адамян
  • А4 ютуб
  • скачать бит
  • гитара с нуля
Иностранные видео
  • Funny Babies
  • Funny Sports
  • Funny Animals
  • Funny Pranks
  • Funny Magic
  • Funny Vines
  • Funny Virals
  • Funny K-Pop

The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted скачать в хорошем качестве

The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted 2 года назад

скачать видео

скачать mp3

скачать mp4

поделиться

телефон с камерой

телефон с видео

бесплатно

загрузить,

Не удается загрузить Youtube-плеер. Проверьте блокировку Youtube в вашей сети.
Повторяем попытку...
The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted
  • Поделиться ВК
  • Поделиться в ОК
  •  
  •  


Скачать видео с ютуб по ссылке или смотреть без блокировок на сайте: The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted в качестве 4k

У нас вы можете посмотреть бесплатно The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:

  • Информация по загрузке:

Скачать mp3 с ютуба отдельным файлом. Бесплатный рингтон The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted в формате MP3:


Если кнопки скачивания не загрузились НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru



The BEST Rainbow Cookies You've Ever Tasted

The Italian rainbow cookie has long been considered a must-try delight. With colourful layers of almond cake sandwiched with raspberry jam and covered in chocolate, it's the ultimate cookie to try and share! ❤️Thank you for watching! It would be fantastic if you could give us a thumbs up & subscribe 📖 RECIPE → https://whippedfood.com/rainbow-cookies/ 📌Psssst did you miss our last recipe? Homemade Raspberry jam🔗   • How To Make Puff Pastry   Caramel Apple Cake 🔗    • This Is Truly The BEST Caramel Apple Cake ...   Waffle Cone Recipe 🔗    • Crunchy Ice Cream Cone Recipe - Quick & Ea...   Ingredients • 200g Sugar • 280g Almond paste • 350g butter • 5 eggs separated • 3/4 tsp salt • 75ml milk • 300g flour • Red and green food coloring • 250g raspberry jam • 450g semi-sweet chocolate The instructions ◇Step 1 - Making The Batter 1. Cut the almond paste into small pieces 2. In a bowl about half the butter and half the sugar with the almond paste 3. You can do this using a stand mixer fitted with the paddle attachment or with a hand mixer and maybe a little help of your bare hands 4. When the almond paste is all broken down and mixed in the other ingredients, add in the rest of the butter 5. Separate the eggs 6. Add the yolk and milk to the mix 7. Add the flour and salt until homogeneous 8. In another bowl, whisk the egg whites 9. When they become foamy and whiter add half of your remaining quantity of sugar 10. Mix for another minute 11. Add the remaining of the sugar 12. When the meringue is firm, add a part of it to the almond mixture 13. Fold it in 14. Add the rest and fold in until completely incorporated 15. Separate the batter into 3 which means divide the total weight of your batter in 3 16. Add red coloring to one batch, green to another, and let the last one untouched ◇Step 2 - Baking 1. Butter 3 x 10"x16" baking sheet 2. Add parchment paper to each 3. Put each batch on a different baking sheet and spread it out evenly 4. Bake at 325°F for about 12 minutes 5. Take it out of the oven and let it cool down directly on the counter so it doesn’t overbake ◇Step 3 - Assembly 1. Place the green layer on a flat surface you can move 2. Apply evenly half of the jam on this first layer 3. Put the nature one on top 4. Add the rest of the jam 5. Place the red layer on top 6. Cover with plastic wrap 7. Place another flat object on top like a baking sheet 8. Place in the refrigerator for at least 4h 9. Melt some chocolate 10. Spread half the chocolate all over the top 11. Refrigerate 30 minutes 12. Flip over and spread the rest of the chocolate over the bottom part 13. Refrigerate 30 minutes 14. Trim all the edges 15. Cut into 3,5cm squares 16. Enjoy! See you next week! Sandrine ❤️ ⏱️Step by Step Timestamp 0:00 Italian Rainbow Cookie 0:16 Step 1 - Making The Batter 1:55 Step 2 - Baking 2:25 Step 3 - Assembly 3:15 Italian Rainbow Cookie #italian #cookies #whipped

Comments

Контактный email для правообладателей: [email protected] © 2017 - 2025

Отказ от ответственности - Disclaimer Правообладателям - DMCA Условия использования сайта - TOS



Карта сайта 1 Карта сайта 2 Карта сайта 3 Карта сайта 4 Карта сайта 5