У нас вы можете посмотреть бесплатно 云朵般柔嫩!揭秘极致丝滑水蒸蛋的黄金比例,一口入魂的幸福滋味!|Tender and smooth steamed egg или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
嫩滑水蒸蛋 用料 鸡蛋 2个 温水 200g 盐 2g 蒸鱼豉油 10g 香油 2g 制作步骤 1 取一个大碗,打入2个鸡蛋,加盐打散。 加盐不仅能起到调味的作用,还可以帮助蛋羹更好地凝固。 制作步骤 2 倒入温水,搅匀。撇掉浮沫。 加入50-60度的温水会让蛋液温度更均匀,组织更好更嫩滑。 制作步骤 3 蒸锅上汽后,放入蛋液,在碗上盖一个盘子,中火蒸8分钟,再焖5分钟。 蒸蛋的时间比较重要,时间短了蒸不熟,时间长了会出现孔洞,组织粗糙。 制作步骤 4 淋少许蒸鱼豉油、香油。 Tender and smooth steamed egg Ingredients 2 eggs 200g warm water 2g salt 10g steamed fish soy sauce 2g sesame oil Steps 1 Take a large bowl, beat 2 eggs, add salt and beat. Adding salt not only serves as a seasoning, but also helps the egg custard to solidify better. Steps 2 Pour in warm water and stir well. Skim off the foam. Adding 50-60 degrees warm water will make the egg liquid temperature more uniform, and the texture will be better and smoother. Steps 3 After the steamer is steaming, put the egg liquid in, cover the bowl with a plate, steam on medium heat for 8 minutes, and simmer for 5 minutes. The time for steaming eggs is more important. If the time is too short, it will not be cooked. If the time is too long, holes will appear and the texture will be rough. Steps 4 Sprinkle a little steamed fish soy sauce and sesame oil.