У нас вы можете посмотреть бесплатно อ่อมหมากค้อเขียวในหม้อหุงข้าว ວິທີອ່ອມໝາກຄໍ້ ແບບງ່າຍໆ или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
ເປັນວິທີທີ່ງ່າຍ *ເອົາໝາກຄໍ້ໃສ່ໃນໝໍ້ຫຸງເຂົ້າ ໃສ່ນໍ້າໃຫ້ຖ້ວມ *ສຽບ/ເປີດໄຟຄືເຮົາຫຸງເຂົ້າແລະຕັ້ງເວລາ 5-7 ນາທີ (ຕາມຄວາມໜາບາງ ຂອງເປືອກໝາກຄໍ້) *ຮອດເວລາກຳໜົດແມ່ນມອດໄຟທັນທີ (ອາດຈະລອງທົດສອບບໍ່ໃຫ້ຮ້ອນເກີນ) ກໍລະນີທີ່ຮ້ອນເກີນອາດຈະເອົາອອກມາພັກໄວ້ ຈຶ່ງເອົາເຂົ້າອັດໄວ້ໃນໝໍ້ຫຸງເຂົ້າອີກ (ເພາະໃນຂະນະປິດໄຟ ນໍ້າຍັງຈະສືບຕໍ່ຮ້ອນຂຶ້ນອີກ ຈະເຮັດໃຫ້ໝາກຄໍ້ດ້ານແຂງ ບໍ່ສຸກ) ຄຳເຕືອນ: ທຸກການລົງທຶນມີຄວາມສ່ຽງ ລອງອ່ອມເຄິ່ງໜຶ່ງກ່ອນ ດ້ວຍຄວາມປາຖະໜາດີ ອິອິ #ວິທີອ່ອມໝາກຄໍ້ #ວິທີຈ່ອມໝາກຄໍ້ໃຫ້ສຸໄວ #วิธีอ่อมหมากค้อเขียว