У нас вы можете посмотреть бесплатно 麵豉蒸魚雲 Steamed Fish Head with Salted Fermented Soybean Sauce **字幕CC Eng. Sub** или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
🟢材料: 魚頭 1個 麵豉醬 2湯匙 薑、蔥、蒜頭、辣椒 適量 糖 1½茶匙 澱粉 1茶匙 蒸魚豉油、胡椒粉、油 適量 🟢做法: 1️⃣ 爆香蒜蓉,轉小火後加入麵豉醬爆香,加入1茶匙糖拌勻盛出,放涼備用。 2️⃣ 將魚頭清洗乾淨,吸乾水,放少許胡椒粉、爆炒過的蒜蓉和麵豉醬、薑絲、½茶匙糖、1茶匙澱粉、蔥和少許油醃5分鐘,喜歡吃辣的可以加些辣椒。 3️⃣ 水滾下鍋,大火蒸8分鐘,如果家庭火力不夠猛可以蒸10分鐘,出鍋撒上蔥花,淋上熱油和少許蒸魚豉油即可。 🟢Ingredients: Fish head - 1 piece Salted fermented soybean sauce - 2 tbsp Ginger, spring onion, garlic, chili - as needed Sugar - 1½ tsp Cornstarch - 1 tsp Steamed fish soy sauce, white pepper powder, oil - as needed 🟢Cooking Directions: 1️⃣ Sauté garlic until fragrant, then turn to low heat and add salted fermented soybean sauce sauté until fragrant. Add 1 teaspoon of sugar, mix well, and set aside to cool. 2️⃣ Clean the fish head and pat dry. Marinate with a little white pepper powder, sautéed garlic and salted fermented soybean sauce, ginger, ½ teaspoon of sugar, 1 teaspoon of cornstarch, spring onions, and a little cooking oil for 5 minutes. Add some chili if you like spicy food. 3️⃣ Bring water to a boil and steam the fish head over high heat for 8 minutes. If your stove's heat is not strong enough, you can steam for 10 minutes. Once cooked, sprinkle with spring onions, drizzle with hot oil, and a little seafood soy sauce if you like. Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?.... Twitter: / o_e_cook Instagram: / o_e_cook 作品分享: / 1885999698348679 ✳ / @oeliving 👈請訂閱本台第二頻道 《好易生活頻道 oe living》 ✳ 🍋請開啓字幕:屏幕右下角⏩設定⏩CC字幕 Turn on captions in the bottom right corner of the screen: ⏩Settings⏩CC Captions🥒