У нас вы можете посмотреть бесплатно Full Shift Guide | Henny Penny 4-Head Pressure Fryer | Easy To Follow или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
If you're new to the Henny Penny 4-Head PFE 500 / PFG 600 Pressure fryers or simply need a quick refresher for your team, Josh Brooks from the Jestic Culinary Team walks you through everything you need to know. Peppered with tips and practical advice, Josh has you covered for the whole day - from start-of-day setup and cooking your first order, to changing the oil, filtration and end of day cleaning. Chapter select below: 00:00 Intro 00:25 Start of day setup 02:58 Turn fryer on 03:39 Preparing to cook 05:54 Cooking 08:16 Wipe down 08:53 Filtering explained 09:47 Cleaning explained 10:29 Filtering & Cleaning 15:38 Cleaning recap 16:13 End of day 17:07 Oil change 18:20 Get in touch Get the most out of your fryer, keep food quality high and extend your oil life with these practical, step-by-step tips. Interested in trying out Henny Penny Pressure fryers for yourself? Reach us on email [email protected] #HennyPenny #FryerTraining #Jestic #CommercialKitchen #KitchenEquipment #OilManagement #QuickServiceRestaurant #FiltrationTips #FryerCleaning #HennyPennyGVE #CateringEquipment #jesticfoodservice #ChickenShop #friedchicken