У нас вы можете посмотреть бесплатно Steve Groves creates monkfish, white chocolate delice and passion fruit soufflé recipes или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
MasterChef: The professionals winner Steve Groves creates three dishes that are currently on the menu at Roux Parliament Square in London. sourced through Wild Harvest The first is a monkfish with salsify puree, sauté salsify, trompette mushrooms served with monks bread and lite chicken jus The second dish is a white chocolate delice with rhubarb The last dish is a passion fruit soufflé served with a pistachio ice cream and chocolate sauce; what better way to end a great meal? The Staff Canteen, is a website for professional chefs, which offers the best chef jobs across the UK, Chefs recipes, images, chef networking, and packed with features from the world's best chefs. It's free to register, so why not join today? thestaffcanteen.com Come and join us here also Twitter / canteentweets Facebook / thestaffcanteen