У нас вы можете посмотреть бесплатно Namak Mandi Koyla Karahi Recipe (Kadai) with scientific explanation نمک مندی کی کوئلہ کڑھائی или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
Learn how to make Perfect Namak Mandi's Peshawari Koyla Karahi with scientific explanations. INGREDIENTS TO USE: CHICKEN (Karahi Cut): 1 Kg (16-20 pieces) Tomatoes: 750 gm Garlic Paste: 1 Tsp Ginger: 1 Tsp Rock Salt: To Taste Black Pepper: 1 Tbsp Green Chillies: 10-12 pieces Natural Fruit Vinegar: 2 Tsp Jaggery: 1 Tsp Natural coal: 2 inch piece Banaspati Ghee: As required Ingredients NOT to use: Tumeric (haldi) Coriander seeds (hanyia powder) red chilli powder olive oil yogurt onions