У нас вы можете посмотреть бесплатно Yoshihiro Cutlery Aoko Namiuchi Kiritsuke или скачать в максимальном доступном качестве, видео которое было загружено на ютуб. Для загрузки выберите вариант из формы ниже:
Если кнопки скачивания не
загрузились
НАЖМИТЕ ЗДЕСЬ или обновите страницу
Если возникают проблемы со скачиванием видео, пожалуйста напишите в поддержку по адресу внизу
страницы.
Спасибо за использование сервиса ClipSaver.ru
http://www.echefknife.com/blue-steel-... http://www.echefknife.com/blue-steel-... The Kiritsuke is a multipurpose chef's knife. The tip is shaped like a samurai sword. The length of this knife allows it to cut sashimi and the flat edge can cut vegetables like an usuba. By definition, nami means wave and uchi means forge. Our namiuchi knives are forged with Blue Steel #1 with a beautiful wave pattern. The wave pattern makes it more challenging to combine the hard and soft iron together. Exceptional attention is given during the hammering process as it purifies the metal. Only highly experienced knife craftsmen can make these knives, therefore not many of these knives are made. The cutting edge of the namiuchi is superior than most knives made of Blue Steel #1. Recommended for professional chefs.